CKC Seminars kijkt samen met IPMA Nederland terug op een zeer geslaagde editie van het IPMA Jaarcongres in Bussum. Na 36 edities met betrokken partners, inspirerende sprekers en geïnteresseerde bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes! Wij bedanken alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.


Nagenieten van het IPMA Jaarcongres?

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een collectie foto’s van de 2018 editie van het IPMA Jaarcongres:

Foto’s
Presentaties (wachtwoord verspreid onder de deelnemers via de mail en programmaflyer)
Programma

Ideeën of suggesties
Inmiddels is het IPMA Jaarcongres een begrip in de markt en na 36 edities nog steeds een unieke bijeenkomst op het gebied van trends en ervaringen in projectmanagement. Heeft u suggesties voor het programma 2019, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Natascha de Hulster, CKC Seminars: natascha@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146209.

Meer weten over IPMA-NL? Klik hier.

Congreskalender CKC Seminars Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het IPMA Jaarcongres is het langstlopende congres voor de projectmanagement professional in Nederland. Jaarlijks komen 250 bezoekers bijeen in het Spant te Bussum. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.ipmajaarcongres.nl