Op woensdag 18 november wordt de 30e editie van het IPMA Jaarcongres georganiseerd, met als centraal thema: Verbinden: de projectmanager voorbij? Via diverse kanalen (IPMA leden, mediapartners, sponsoren en sprekers) is het congres met korting te bezoeken!

U kunt zich deze week nog aanmelden.

Neem deel aan het gevarieerde programma:
– Dagvoorzitter: Rick van der Kleij, Internationale presentator, (dag) voorzitter en debatleider. Menno Lanting, Spreker, Auteur, Innovator en Trendwatcher.  Tony Bosma, Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends. Jelle van Leuken, Vice President R&D-cluster Machine Architecture & Industrialization, ASML.
– Met inzichten en praktijkervaringen van o.a. HHSK, TUD, IPMA-NL, Schiphol, TNT / Moyee Coffee en Rijkswaterstaat / Witteveen + Bos.

Verder bieden wij:
– Het Grote Verbindingsdebat met Amir Arooni (ING), Ariane Moussault (ASML) en Fred Bons (IPMA-NL)
Minidebatten: het delen van visies en ervaringen met betrekking tot actuele stellingen op het gebied van projectmanagement
– VIP-sessies tijdens de pauzes, van Microsoft en Hogeschool Utrecht
Netwerken met collega’s van o.a. Delta Lloyd, Rabobank, Schiphol, Provincie Utrecht, Ordina, Hanzehogeschool, Sligro, NS, Politieacademie, Royal HaskoningDHV, Rijkswaterstaat, Nuon, Unilever, Kadaster, Van Gogh Museum, Belastingdienst, Air France / KLM, KPMG, Essent, APG, ANWB, Zilveren Kruis en Van Lanschot Bankiers.
– Het IPMA-NL Award Gala (inschrijving apart via www.ipmajaarcongres.nl)

Het IPMA Jaarcongres op 18 november 2015 geeft een overzicht van de trends en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement. Met dit jaar de 30e editie is dit het langstlopende congres voor de projectmanagement professional in Nederland. Jaarlijks komen 350 bezoekers bijeen. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie www.ipmajaarcongres.nl