Kosten en voorwaarden IPMA Jaarcongres

Kosten
De deelname aan het IPMA Jaacongres 2018 bedraagt € 295,- (IPMA lid) en € 395,- (geen IPMA lid) excl. BTW per persoon.
Studenten betalen € 125,- excl. BTW per persoon.

Bent u nog geen IPMA lid, maar wilt u wel lid worden?* Dan ontvangt u een combinatiekorting van € 100,- en betaalt u voor deelname aan het congres in combinatie met een lidmaatschap voor 1 jaar € 470,- in plaats van € 570,- excl. BTW per persoon.
Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.
*Bij registratie geeft u automatisch toestemming voor het aangaan van een IPMA lidmaatschap van 1 jaar. IPMA neemt hierover separaat contact met u op.

Deelname is inclusief koffie/thee, lunch, parkeren en documentatie. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Vroegboekkorting
Schrijf u in voor 1 augustus 2018 via het online inschrijfformulier en geniet van een vroegboekkorting van € 50- op de deelnameprijs**.
U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (IPMA lid) en  € 345,- excl. BTW ( geen IPMA lid) per persoon.
**Niet geldig op het studententarief en de combinatiekorting.

Bevestiging van inschrijving
Na uw elektronische inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email.
Heeft u binnen 24 uur niks ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via +31(0)40-2146203 of via linda@ckc-seminars.nl
Uiterlijk 1 week voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving met routebeschrijving.

NB. Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van activiteiten van CKC Seminars en participanten. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van de AVG/GDPR.
Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aan ons doorgeven (linda@ckc-seminars.nl).

Verhinderd?
Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen. U kunt tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden van het congres annuleren. Annuleren dient per email of aangetekend schrijven te geschieden.
Bij annulering tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij u € 50,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering bent u het volledige bedrag verschuldigd. Ook in geval van gratis deelname brengen wij € 50,- in rekening bij annulering binnen 2 weken voor de datum van plaatsvinden c.q. aanvang van het congres/de cursus.

Facturering en betaling
Facturen zullen per email (of op verzoek per post) worden verzonden naar het, door u opgegeven, zakelijke emailadres.
Indien u ervoor kiest de factuur naar de crediteurenadministratie te laten mailen, dienen juiste tenaamstelling, factuuradres en eventueel, binnen de onderneming voor betaling noodzakelijk, inkoop-/ordernummers ingevuld te worden op het online aanmeldingsformulier.

Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

NB: Voor het meest actuele programma verwijzen wij u graag naar de website www.ipmajaarcongres.nl
Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.

Op al onze congressen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.