Call for Papers 2018

Op 1 november aanstaande vindt de 33e editie van het IPMA  Jaarcongres plaats met als thema: Wendbaar projectmanagement als ‘transformer’ van organisatie en professie, wie verandert wie nu eigenlijk?

Een snel veranderende omgeving is inmiddels de nieuwe norm. De transitie naar disruptieve innovaties, digitalisering en wendbaar leiderschap hebben onmiskenbaar invloed op organisaties en diegene die verantwoordelijk zijn voor de transitie. Adaptief transformeren wordt een must. De organisatie, projectmanager en de projecten moeten mee in de nieuwe normen, waarden en verandertempi. Projectmanagement in transitie, maar wie verandert wie nu eigenlijk? Dit en meer bespreken we tijdens het IPMA Jaarcongres 2018!

Call for Papers
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen, toegespitst op het thema transitie in uw Portfolio, Programma en/of Projecten. Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? De call for papers is gesloten.

Alle voorstellen worden op inhoud en samenhang met de thema’s beoordeeld. Bovendien verdienen praktijkcases die verteld worden door de eindgebruiker de voorkeur. Ook Engelstalige bijdragen zijn welkom. Uiterlijk 1 september hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan donderdag 1 november de hele dag beschikbaar bent. De parallelle praktijkcases duren 45 minuten.